-Λαχανικά, όπως το μπρόκολο, το κουνουπίδι και το λάχανο, ανήκουν στην οικογένεια των σταυρανθών και είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες που βοηθούν στην αποβολή των τοξινών.
-Τα φρούτα και τα λαχανικά με πορτοκαλί χρώμα είναι πλούσια σε καροτενοειδή στοιχεία τα οποία μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του πνεύμονα.
-Οι σαρδέλες, ο λιναρόσπορος, το αβοκάντο και γενικά οι τροφές που είναι πλούσιες σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα καταπολεμούν το χρόνιο άσθμα και καθαρίζουν τους πνεύμονες.
-Τέλος, το σπανάκι, τα σπαράγγια, τα παντζάρια και οι φακές έχουν μεγάλη συγκέντρωση φολικού οξέως, που απομακρύνει τις καρκινογόνες ουσίες από τον οργανισμό.
biologikaorganikaproionta.com
from The Secret Real Truth http://ift.tt/1puNR40
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου