Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Πως θα κάνεις το κρέας σου απίστευτα μαλακό

Μερικές φορές όταν μαγειρεύεις μοσχαρίσιο ή και ενίοτε χοιρινό κρέας, αυτό γίνεται πολύ σκληρό με αποτέλεσμα να μην το απολαμβάνεις...

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το κρέας για ένα ολόκληρο βράδυ σε ένα αναψυκτικό με ανθρακικό ή εναλλακτικά μέσα σε σόδα. Ουσιαστικά να το μαρινάρεις μέσα σε αυτό. Το κρέας θα γίνει έτσι σούπερ μαλακό!

Via

www.adieXodos.gr




from adieXodos.gr http://ift.tt/2bCoZs3
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου