Μερικές ιδέες για να ¨"λυθούν" τα χέρια σας!
1. Για να μην κολλήσει το κρέας στο...
τηγάνι.
Απλά βάλτε από κάτω του μία φετούλα μπέικον! 2. Για να αποφύγετε το «λασπωμένο» ρύζι, δεν έχετε παρά να προσθέσετε στην κατσαρόλα λίγο χυμό λεμονιού. Με αυτόν τον τρόπο οι κόκκοι δεν κολλάνε μεταξύ τους και το ρύζι σας είναι σπυρωτό. 3. Για να μην καίει στις σαλάτες το κρεμμύδι όταν είναι φρέσκο, το βάζετε σε νερό με αλάτι για αρκετή ώρα . Ύστερα το ξεπλένετε για να μην είναι αλμυρό! Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να το φάνε και τα παιδιά.
Via
1. Για να μην κολλήσει το κρέας στο...
τηγάνι.
Απλά βάλτε από κάτω του μία φετούλα μπέικον! 2. Για να αποφύγετε το «λασπωμένο» ρύζι, δεν έχετε παρά να προσθέσετε στην κατσαρόλα λίγο χυμό λεμονιού. Με αυτόν τον τρόπο οι κόκκοι δεν κολλάνε μεταξύ τους και το ρύζι σας είναι σπυρωτό. 3. Για να μην καίει στις σαλάτες το κρεμμύδι όταν είναι φρέσκο, το βάζετε σε νερό με αλάτι για αρκετή ώρα . Ύστερα το ξεπλένετε για να μην είναι αλμυρό! Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να το φάνε και τα παιδιά.
Via
from adieXodos.gr http://ift.tt/2gccJgU
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου