Αν ποτέ σας περισσέψει πίτσα από το προηγούμενο βράδυ, δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή και δεν θα χάσετε! Πρώτα απ’ όλα προσθέστε αν θέλετε λίγη γεύση. Το πεπερόνι είναι μια καλή επιλογή, αλλά μπορείτε να βάλετε και τυρί ή μπέικον. Στη συνέχεια διπλώστε τη
και κόψτε ότι περισσεύει. Και τώρα το μυστικό. Βάλτε την πίτσα στη βαφλιέρα (ή την τοστιέρα)… Θα πρέπει να περιμένετε λίγο. Μπορεί βέβαια να φανεί σαν αιώνας,
όσο θα σας τρέχουν τα σάλια. Και ιδού το αποτέλεσμα! Πηγή
Via
και κόψτε ότι περισσεύει. Και τώρα το μυστικό. Βάλτε την πίτσα στη βαφλιέρα (ή την τοστιέρα)… Θα πρέπει να περιμένετε λίγο. Μπορεί βέβαια να φανεί σαν αιώνας,
όσο θα σας τρέχουν τα σάλια. Και ιδού το αποτέλεσμα! Πηγή
Via
from adieXodos.gr http://ift.tt/2k5V900
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου