Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ MEGA Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ

ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ"

Βέβαιος ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους εμφανίστηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Επικρατείας, υπεύθυνος...

για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης, εκτιμώντας παράλληλα ότι εάν η κυβέρνηση καταφύγει σε δημοψήφισμα τότε η πρότασή της θα υποστηριχθεί. Μιλώντας στο Mega και τους Ο. Τρέμη και Ν. Ευαγγελάτο, ο Α. Φλαμπουράρης τόνισε ότι μετά το δημοψήφισμα οι εταίροι θα πρέπει να δεχθούν την νέα ετυμηγορία των Ελλήνων, να αποδεχθούν τη Δημοκρατία και να κάτσουν ξανά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.

Αναφερόμενος στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για το δημοψήφισμα ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε πως δεν εννοούσε κάποια συγκεκριμένη συμφωνία και πρόσθεσε ότι εάν οι εταίροι βάλουν στο τραπέζι το mail Χαρδούβελη η κυβέρνηση δεν είναι δυνατόν να πάει σε συμφωνία χωρίς να ζητήσει την άποψη του ελληνικού λαού.

Ο ίδιος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του Mega, είπε πως ο κόσμος δείχνει την εμπιστοσύνη του στους διαπραγματευτές και τον πρωθυπουργό, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι εάν γίνει έκκληση στον ελληνικό λαό τότε οι πολίτες θα δώσουν τον οβολό τους για να συνεχίσει η κυβέρνηση την διαπραγμάτευση.

Ο υπουργός Επικρατείας επανέλαβε πως εάν η κυβέρνηση βρεθεί αντιμέτωπη με το δίλημμα «μισθοί-συντάξεις ή ΔΝΤ» τότε η κυβέρνηση θα προτιμήσει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.

Ως προς τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι σταδιακά εφαρμόζει το πρόγραμμά του, ενώ για το θέμα του ΕΝΦΙΑ είπε πως ενδέχεται να διατηρηθεί για ένα εξάμηνο. Υπογράμμισε μάλιστα πως η 13η σύνταξη θα δοθεί έστω και καθυστερημένα και πρόσθεσε ότι εάν λυθεί το πρόβλημα της ρευστότητας οι πολίτες θα δουν γρήγορες αλλαγές.

Via

www.adieXodos.gr




from adieXodos.gr http://ift.tt/1I0nMUj
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου