Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Μάθε να φτιάχνεις γλειφιτζούρια σοκολάτας

Μία συνταγή που θα λατρέψεις και μάλλον θα φτιάχνεις κάθε εβδομάδα... Υλικά

400 γρ. κουβερτούρα καλαμάκια για γλειφιτζούρια Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα. Μεταφέρουμε τη λιωμένη κουβερτούρα σε

χωνάκι από λαδόκολλα. Κόβουμε με το ψαλίδι μια μικρή τρύπα στην άκρη. Γεμίζουμε το χωνάκι με τη λιωμένη κουβερτούρα (η οποία έχει κρυώσει ελαφρώς) και τυλίγουμε την πάνω πλευρά του. Σε πιατέλα στρωμένη με λαδόκολλα δημιουργούμε το σχέδιο της επιλογής μας. Τοποθετούμε ένα καλαμάκι στο κέντρο του σχεδίου και το ''σφραγίζουμε'' με επιπλέον σοκολάτα. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για όσα γλειφιτζούρια θέλουμε να φτιάξουμε. Τοποθετούμε προσεκτικά τα γλειφιτζούρια στο ψυγείο και τα αφήνουμε για 10-15 λεπτά. Προαιρετικά μπορούμε να πασπαλίσουμε τα γλειφιτζούρια σοκολάτας με ανθό αλατιού, ροζ πιπέρι, δημητριακά, τριμμένο μπισκότο, ζαχαρωτά και ό,τι άλλο θέλουμε. Τα γλειφιτζούρια διατηρούνται στο ψυγείο.

Via

www.adieXodos.gr




from adieXodos.gr http://ift.tt/2f71Fjb
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου