Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Γυμναστήριο: Ποια εσώρουχα κάνει να φοράμε;

Καλά, γενικά αυτό που πρέπει να σε νοιάζει είναι να κάνεις την προπόνησή σου και όχι τι βρακί θα φορέσεις, εδώ που τα λέμε… Αλλά για να μην γίνεις ο περίγελος του γυμναστηρίου και κυρίως, για να μην είσαι με ουρολοίμωξη σε λίγο καιρό, πρέπει να ξέρεις τους παρακάτω κανόνες στο
θέμα «γυμναστήριο και εσώρουχα». Τι δεν πρέπει να φοράς Απόφυγε να φοράς εσώρουχο τύπου στρινγκ, καθώς δημιουργεί πολύ μεγάλη και συνεχή τριβή με την επιδερμίδα. Από εκεί, είναι πιο εύκολο για τα βακτήρια να εισέλθουν στον οργανισμό σου. Επίσης, επειδή ένα τέτοιου τύπου εσώρουχο δεν στέκεται στη θέση του όπως τα άλλα, υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να εκδηλώσεις ουρολοίμωξη. Αυτό το ενδεχόμενο, επιδεινώνεται από τον ιδρώτα και την υγρασία σε εκείνη την περιοχή, η οποία δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των βακτηρίων. Απόφυγε άσπρη φόρμα ή κολάν με πολύχρωμα βρακάκια. Γιατί πολύ απλά, φαίνονται και ο κόσμος κοιτάει τον ποπό σου. Άσε που και να μην φαίνονται με τη μια, όταν θα κάνεις γυμναστική και ασκήσεις για τα πόδια, θα τονίζεται ακόμα πιο πολύ. Τραγικό! Μη φοράς σουτιέν με πολλή ενίσχυση. Πρώτον, δεν πας σε μπουζούκια και δεύτερον, μέσα σε δέκα λεπτά από τον ιδρώτα θα έχει βρωμίσει.

Τι πρέπει να φοράς Η καλύτερη επιλογή στην γυμναστική για όλους, αλλά κυρίως για τις γυναίκες, είναι να φοράμε εσώρουχα που είναι φτιαγμένα από βαμβάκι και που αφήνουν το δέρμα να αναπνέει, ενώ ταυτόχρονα δεν έχουν πολλές εγκοπές και ραφές σε σημεία που τρίβονται διαρκώς από την προπόνηση. Όσον αφορά στο αθλητικό μπουστάκι, ισχύει ο κανόνας ότι, όσο πιο βαρύ και μεγάλο είναι το στήθος, τόσο πιο ενισχυμένο πρέπει να είναι το σουτιέν, προκειμένου να το κρατήσει σωστά. Βέβαια, με τον όρο «ενίσχυση», στην περίπτωση των αθλητικών σουτιέν, εννοούμε ειδικά υφάσματα, πρόσθετες ραφές κλπ., που «αγκαλιάζουν» πιο σωστά το γυναικείο στήθος και το κρατούν σταθερό κατά την άσκηση και όχι σουτιέν με μπανέλες, σίδερα κτλ.

Πηγή

Via

www.adieXodos.gr




from adieXodos.gr http://ift.tt/2hBFrJ3
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου