Την μπύρα πρέπει να την πίνουμε με αφρό... Ο αφρός την προστατεύει από την επαφή της με το οξυγόνο, με αποτέλεσμα να μην οξειδώνεται, ενώ έτσι διατηρούνται καλύτερα τα
οργανοληπτικά της χαρακτηριστικά. Παράλληλα, όταν η μπύρα κάνει αφρό, ελευθερώνεται το ανθρακικό που περιέχει, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύετε από φούσκωμα ή αίσθημα επιτακτικής ούρησης. clopyandpaste.blogspot.gr
Via
οργανοληπτικά της χαρακτηριστικά. Παράλληλα, όταν η μπύρα κάνει αφρό, ελευθερώνεται το ανθρακικό που περιέχει, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύετε από φούσκωμα ή αίσθημα επιτακτικής ούρησης. clopyandpaste.blogspot.gr
Via
from adieXodos.gr https://ift.tt/2sQ9xOF
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου