Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Και η Turkish Airlines στον εντοπισμό των αγνοούμενων μαθητριών


Η αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines ανακοίνωσε σήμερα ότι συνδράμει τις έρευνες για τον εντοπισμό τριών μαθητριών από τη Βρετανία, που φέρεται ότι έχουν μεταβεί στη Συρία για να ενταχθούν στις τάξεις των τζιχαντιστών του Ισλαμικού…



Κράτους. Η Turkish Airlines βοηθά τις αρμόδιες κυβερνητικές Αρχές στις έρευνές τους, αλλά δεν είναι σε θέση να απαντήσει ή να σχολιάσει συγκεκριμένα ό,τι αφορά το ζήτημα των συνεχιζόμενων ερευνών", αναφέρει η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της μέσω e-mail, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.



Πριν από λίγες μέρες, η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι εκτιμά πως τρεις μαθήτριες και φίλες -η 15χρονη Αμίρα Αμπάσε, η 15χρονη Σαμίμα Μπεγκούμ και η 16χρονη Καντίζα Σουλτάνα- ταξίδεψαν αεροπορικώς στην Κωνσταντινούπολη από το Λονδίνο στις 17 Φεβρουαρίου με πτήση της Turkish Airlines και στη συνέχεια πέρασαν στη Συρία.



Η βρετανική αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι τρεις μαθήτριες να ακολούθησαν τα βήματα φίλης τους που εντάχθηκε στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους τον περασμένο Δεκέμβριο.



Via



www.adieX odos.gr






















from adieXodos.gr http://ift.tt/1EwOalN

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου