Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΗ

Ότι δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση οικουμενικής επανέλαβε σε νέες του τηλεοπτικές δηλώσεις σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κληθείς να σχολιάσει εκ νέου τα περί «φλερτ» με τον ΣΥΡΙΖΑ... Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο Β. Λεβέντης προχώρησε αρχικά σε ορισμένες διευκρινίσεις, όσον αφορά στις αναφορές που έκανε χθες για τον ρόλο του Κώστα Καραμανλή.

Ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων έκανε λόγο για παρανόηση, σημειώνοντας παράλληλα πως «η αγωνία κάνει τον Καραμανλή να αισθάνεται ότι πρέπει να γίνει οικουμενική κυβέρνηση».

Όμως, την ίδια ώρα ο Β. Λεβέντης αναφέρθηκε και στο ζήτημα που έχει προκύψει από τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, από τις οποίες πλέκονται σενάρια για συνεργασία της Ένωσης Κεντρώων με την κυβέρνηση.

Ο Β. Λεβέντης επιβεβαίωσε ότι έχει βρεθεί με τον κ. Φλαμπουράρη τον οποίο, όπως είπε, «θεωρεί σώφρων». Μάλιστα, τόνισε ότι «σε εμένα δηλώνει ότι οικουμενική δεν γίνεται, ότι πρέπει να μείνει ο Τσίπρας». Όσες συναντήσεις έχουμε κάνει με τον Φλαμπουράρη, ποτέ δεν μου είπε να συνεργαστούμε, να δώσω ψήφο στην κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.

Via

www.adieXodos.gr




from adieXodos.gr http://ift.tt/1SmQra6
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου