Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Κρήτη: Απολύθηκε δασκάλα που κατηγορείται ότι αποπλανούσε μαθητές


Στην απόλυση αναπληρώτριας δασκάλας από την Κρήτη η οποία κατηγορήθηκε για ... αποπλάνηση ανηλίκου, προχώρησε το υπουργείο Παιδείας. Το περιστατικό το οποίο οδήγησε στην σημερινή απόλυσή της δασκάλας, ενώ ακόμη δεν έχει αποφασίσει η δικαιοσύνη, είχε συμβεί το 2012, όταν η 22χρονη τότε δασκάλα υπηρετούσε σε δημοτικό σχολείο του Αποκόρωνα Χανίων. Τότε, σύμφωνα με το flashnews.gr, η μητέρα ενός 15χρονου μαθητή γυμνασίου κατήγγειλε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πως είδε στο προφιλ του γιού της στο Facebook διαλόγους με την δασκάλα που την έκαναν να ανησυχήσει καθώς προέκυπτε αποπλάνηση του 15χρονου απο την 22χρονη.



Όπως αναφέρεται στην δικογραφία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η 22χρονη «χρησιμοποιούσε την ιδιότητά της για να προσεγγίζει ανηλίκους, ηλικίας 10 έως 15 ετών, μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης («facebook»), προφασιζόμενη ότι θα τους βοηθούσε στα μαθήματά τους. Με τη μέθοδο αυτή, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, κατάφερνε στη συνέχεια να τους αποπλανά, προχωρώντας σε ερωτικές πράξεις μαζί τους».



Από την έρευνα προέκυψαν στοιχεία στον λογαριασμό της δασκάλας το Facebook. Όπως είχε δημοσιευθεί τότε, βρέθηκαν άσεμνοι διάλογοι με μαθητές και πολλές φωτογραφίες της με αγόρια. lifo.gr



Via



www.adieX odos.gr






















from AdieXodos http://ift.tt/1vvhjJh

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου