Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ο πλανήτης υποδέχεται το 2015


Με πυροτεχνήματα, σόου και ιδιαίτερα θετική διάθεση υποδέχονται οι πολίτες ολόκληρου του κόσμου τον ερχομό του 2015. Η αρχή έγινε από τη Νέα Ζηλανδία, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε το Σίδνεϊ.



ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ από realmedialive



Στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης γιόρτασε την άφιξη του νέου έτους η Ιαπωνία ενώ ακολούθησε η Κίνα. Φαντασμαγορικό ήταν το υπερθέαμα στο Ολυμπιακό Πάρκο του Πεκίνου, όπου εκτός από τον εορτασμό για τον ερχομό της νέας χρονιάς, στόχος ήταν οι Κινέζοι να προωθήσουν την υποψηφιότητα της πόλης για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022.



ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ by realmedialive



Στο Σίδνεϊ, τόνοι πολύχρωμων πυροτεχνημάτων φώτισαν τον ουρανό πάνω από τον κόλπο. Περισσότεροι από 1,6 εκατ. άνθρωποι βρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις στη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ by realmedialive



Στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν προκειμένου να καταγράψουν το θέαμα. Αφού μέτρησαν αντίστροφα καλωσόρισαν το νέο έτος, ενώ η νύχτα έγινε μέρα από τα φώτα των πυροτεχνημάτων. Στη μία το μεσημέρι της Τετάρτης η Νέα Ζηλανδία αποχαιρέτησε το 2014 και υποδέχτηκε το 2015. Με ένα σόου πυροτεχνημάτων δεκάδες Νεοζηλανδοί γιόρτασαν πρώτοι στον κόσμο την έλευση του νέου έτους με πολύχρωμα πυροτεχνήματα από τον φημισμένο Sky Tower στην πρωτεύουσα Οκλαντ. Στη Μαλαισία το κλίμα μόνο εορταστικό δεν είναι μετά τη συντριβή του αεροσκάφους της μαλαισιανής εταιρείας AirAsia στην Ινδονησία με 162 επιβαίνοντες. Επιπλέον οι φονικές πλημμύρες επέτειναν το αίσθημα της θλίψης και οι εορτασμοί για το νέο έτος ακυρώθηκαν.



Στο Ρίο ντε Τζανέιρο περισσότεροι από δύο εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να συγκεντρωθούν στην πλαζ Κοπακαμπάνα του Ρίο, όπου θα μεταδοθεί ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του πάπα Φραγκίσκου, το οποίο έχει γυριστεί στο Βατικανό ενώ θα ακολουθήσει το περίφημο θέαμα πυροτεχνημάτων που θα σηματοδοτήσει επίσης την 450η επέτειο από την ίδρυση της πόλης.



Via





www.adieX odos.gr






















from adieXodos.gr http://ift.tt/1wBFwtQ

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου