Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ; ΑΛΕΞΗ;

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος



Ελληνίδες και Έλληνες περαστικά μας.

Οι προχθεσινές εκλογές κατέδειξαν το γεγονός πως η Νέα Τάξη μπορεί να πετυχαίνει τον στόχο της, ανεξάρτητα από τις διάφορες φωνές που αντιστέκονται, προειδοποιώντας και ενημερώνοντας τους Έλληνες.

Αυτό που καταφέραμε τελικά όσοι αντιστεκόμαστε στην Νέα Τάξη, ήταν όπως φαίνεται να τις στερήσουμε 2-3 έδρες, δηλαδή να τις στερήσουμε την αυτοδυναμία. Ίσως αυτό να μην είναι τίποτα και να μην μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στα ανθελληνικά τους σχέδια, αλλά ίσως και να αποδειχθεί αρκετά μεγάλο εμπόδιο. Το κοντινό μέλλον θα το δείξει.

Προχθές στην μπαλκονάτη πανηγυρική ομιλία του Αλ-έξη (Τ)Σίπρα, κυμμάτιζαν από κάτω πολλές σημαίες. Ήταν κόκκινες, ήταν ροζ, ήταν άσπρες, ήταν πορτοκαλί, αλλά μέσα στο πλήθος, είδα και δύο Ελληνικές σημαίες. Αλήθεια. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ” ΤΙ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ

Θέλω να κάνω μία σημαντική επισήμανση που απευθύνεται σε όλους και να μην την ξεχάσει κανένας.

Ο πατριωτισμός δεν είναι κτήμα κανενός κόμματος. Πατριώτες είναι μέσα σε όλα τα κόμματα, όπως και προδότες είναι μέσα σε όλα τα κόμματα. Η προδοτική και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ, αντιπροσωπεύει το 4% που ήταν πάντα το ποσοστό του. Μετά όμως από τις ΑΘΛΙΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ πολιτικές συμμαχίες, τα ψέματα και την κρίση που βίωσαν οι Έλληνες μετά το 2009, μπερδεύτηκαν και σκορπίστηκαν από δω και από κεί. Έτσι ανέβηκαν τα ποσοστά του ανθελληνικού Σύριζα, που και με την βοήθεια του εκλογικού νόμου, μπορεί μία ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ να κάνει κυβέρνηση. Να γνωρίζετε πως οι εγγεγραμμένοι είναι 9.992.000 και η ο Σύριζα έχει πάρει 1.580.000 ψήφους και παρά 2 έδρες θα έκανε αυτοδύναμη κυβέρνηση. Αυτό θέλει η Εβραϊκή Νέα Τάξη. ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.







from The Secret Real Truth http://ift.tt/1yfkjrT

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου