Στην ιαπωνική κουζίνα το κάρι είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα πιάτα και βέβαια στα εστιατόρια της χώρας εκτός από τη γεύση μετράει και η έμπνευση στο σερβίρισμα. Κάπως έτσι σε ρεστοράν του Τόκιο ένα πιάτο εντυπωσιάζει τους επισκέπτες. Ο λόγος για το “damukare” που έχει ως βάση του το ρύζι και τη σάλτσα κάρι αλλά το σερβίρισμά του εκπλήσσει. Μέσα στο πιάτο δημιουργείται ένα φράγμα από ρύζι το οποίο πλημμυρίζει σιγά-σιγά από τη σάλτσα που μπαίνει από πίσω του. Αυτή η πλημμύρα του κάρι κάνει τη διαφορά στην επιλογή του συγκεκριμένου πιάτου, που ήδη κάνει θραύση στο καθημερινό μενού του εστιατορίου.
Via
Via
from adieXodos.gr http://ift.tt/1OcLujr
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου