η φουρνιστή νοστιμιά
ΥΛΙΚΑ 600 γρ. πατάτες
1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
1 φλιτζάνι τριμμένο τσένταρ
3 σκελίδες σκόρδο
2/3 φλιτζάνι τριμμένα κρουτόν
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
βούτυρο για το άλειμμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένετε καλά τις πατάτες και τις κόβετε κυδωνάτες.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζετε τις πατάτες σε μια σακούλα ψησίματος.
Αναμειγνύετε το λάδι, το σκόρδο, την πάπρικα και το αλάτι.
Τα ρίχνετε μέσα στη σακούλα με τις πατάτες.
Κλείνετε τη σακούλα και την κουνάτε να ανακατευτούν καλά.
Βουτυρώνετε ελαφρά ένα ταψί και απλώνετε τις πατάτες σε μία στρώση.
Τις ψήνετε γυρίζοντάς τες μια φορά.
Σε ένα μπολ αναμειγνύετε το τυρί με τα κρουτόν.
Τα τελευταία λεπτά του ψησίματος πασπαλίζετε τις πατάτες με το μίγμα του τυριού. trome
Via
ΥΛΙΚΑ 600 γρ. πατάτες
1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
1 φλιτζάνι τριμμένο τσένταρ
3 σκελίδες σκόρδο
2/3 φλιτζάνι τριμμένα κρουτόν
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
βούτυρο για το άλειμμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένετε καλά τις πατάτες και τις κόβετε κυδωνάτες.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζετε τις πατάτες σε μια σακούλα ψησίματος.
Αναμειγνύετε το λάδι, το σκόρδο, την πάπρικα και το αλάτι.
Τα ρίχνετε μέσα στη σακούλα με τις πατάτες.
Κλείνετε τη σακούλα και την κουνάτε να ανακατευτούν καλά.
Βουτυρώνετε ελαφρά ένα ταψί και απλώνετε τις πατάτες σε μία στρώση.
Τις ψήνετε γυρίζοντάς τες μια φορά.
Σε ένα μπολ αναμειγνύετε το τυρί με τα κρουτόν.
Τα τελευταία λεπτά του ψησίματος πασπαλίζετε τις πατάτες με το μίγμα του τυριού. trome
Via
from adieXodos.gr http://ift.tt/1inlGmB
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου