6 υλικά που υπάρχουν στο ψυγείο μας, μας κανουν μια πάνγευστη, γρήγορη και φθηνή σοκολατόπιτα!!!
Υλικά
2 αυγά
180 γρ ζάχαρη
60 γρ αλεύρι
30 γρ κακάο. Μπορείτε όμως, να χρησιμοποιήσετε αντί για το κακάο 100 γρ σοκολάτα.
ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι (προαιρετικά)
100 γρ. λιωμένο βούτυρο
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175-180 βαθμούς και στη φόρμα που έχετε διαλέξει να χρησιμοποιήσετε βάζετε το βούτυρο και έπειτα τη βάζετε στην κουζίνα για να λιώσει.
Ανακατεύετε τα αυγά και τη ζάχαρη, χωρίς μίξερ. Προσοχή! Δεν χρειάζεται να γίνει κρέμα και να λιώσει τελείως η ζάχαρη.
Στο μείγμα προσθέτετε το αλεύρι, το ξύσμα και το κακάο ή τη λιωμένη σοκολάτα.
Προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο και τον χυμό.
Ψήνετε για 15-17 λεπτά, στους 175 βαθμούς.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ξεπεράσετε τον συγκεκριμένο χρόνο ψησίματος. Αν ψηθεί παραπάνω το αποτέλεσμα θα είναι να στεγνώσει πολύ το εσωτερικό και να σκληρύνει.
Πηγή
Via
Υλικά
2 αυγά
180 γρ ζάχαρη
60 γρ αλεύρι
30 γρ κακάο. Μπορείτε όμως, να χρησιμοποιήσετε αντί για το κακάο 100 γρ σοκολάτα.
ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι (προαιρετικά)
100 γρ. λιωμένο βούτυρο
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175-180 βαθμούς και στη φόρμα που έχετε διαλέξει να χρησιμοποιήσετε βάζετε το βούτυρο και έπειτα τη βάζετε στην κουζίνα για να λιώσει.
Ανακατεύετε τα αυγά και τη ζάχαρη, χωρίς μίξερ. Προσοχή! Δεν χρειάζεται να γίνει κρέμα και να λιώσει τελείως η ζάχαρη.
Στο μείγμα προσθέτετε το αλεύρι, το ξύσμα και το κακάο ή τη λιωμένη σοκολάτα.
Προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο και τον χυμό.
Ψήνετε για 15-17 λεπτά, στους 175 βαθμούς.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ξεπεράσετε τον συγκεκριμένο χρόνο ψησίματος. Αν ψηθεί παραπάνω το αποτέλεσμα θα είναι να στεγνώσει πολύ το εσωτερικό και να σκληρύνει.
Πηγή
Via
from adieXodos.gr http://ift.tt/1VBcZXs
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου