Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Maryland βρήκαν πως υπάρχει σχέση ανάμεσα στα φαγητά που περιέχουν πίκλες και στη μείωση
των επιπέδων του άγχους στους ενήλικες... Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το faysbook, η έρευνα έδειξε πως η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε προβιοτικά μειώνουν το κοινωνικό άγχος. Η έρευνα μελέτησε τις διατροφικές συνήθειες 700 φοιτητών και βρήκε πως τα αποτελέσματα ήταν ακόμα πιο δυνατά για ανρθώπους που έπασχαν από νευρωτισμό. Παρόλο που η έρευνα είναι στα αρχικά της στάδια, οι επιστήμονες είναι αισιόδοξοι πως θα απολαμβάνουμε τα αλμυρά φαγητά πολύ περισσότερο λόγω αυτής της εξέλιξης.
Via
των επιπέδων του άγχους στους ενήλικες... Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το faysbook, η έρευνα έδειξε πως η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε προβιοτικά μειώνουν το κοινωνικό άγχος. Η έρευνα μελέτησε τις διατροφικές συνήθειες 700 φοιτητών και βρήκε πως τα αποτελέσματα ήταν ακόμα πιο δυνατά για ανρθώπους που έπασχαν από νευρωτισμό. Παρόλο που η έρευνα είναι στα αρχικά της στάδια, οι επιστήμονες είναι αισιόδοξοι πως θα απολαμβάνουμε τα αλμυρά φαγητά πολύ περισσότερο λόγω αυτής της εξέλιξης.
Via
from adieXodos.gr http://ift.tt/2meUDMQ
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου