Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «British Medical Journal», τα μυστικά κρύβονται σε ένα ποτηράκι αλκοόλ την ημέρα...
μπάνιο με κρύο νερό, σκόρδο στο φαγητό και στους πολλούς φίλους. Συγκεκριμένα, όσοι
πίνουν ένα ή δύο ποτηράκια κόκκινο κρασί φαίνεται πως εκδηλώνουν λιγότερα προβλήματα υγείας, συγκριτικά με όσους δεν καταναλώνουν αλκοόλ.
Παράλληλα, όσοι δεν είναι επιρρεπείς στις ασθένειες κάνουν μπάνιο μερικά δευτερόλεπτα με κρύο νερό. Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, η μέθοδος αυτή βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει τη διάθεση.
Μάλιστα, σύμφωνα με μελέτη στην οποία συμμετείχαν κολυμβητές, η τακτική έκθεση σε παγωμένο νερό αυξάνει τα επίπεδα της γλουταθειόνης, ενός φυσικού αντιοξειδωτικού του οργανισμού που καταπολεμά τις ασθένειες.
Την ίδια ώρα, σημαντικό ρόλο φαίνεται πως παίζουν και οι φίλοι. Συγκεκριμένα, όσο περισσότερους φίλους έχετε τόσο λιγότερο κινδυνεύετε να αρρωστήσετε, καθώς η έλλειψή τους αυξάνει την πιθανότητα εμφράγματος κατά 50%.
Τέλος, όπως καταδεικνύει έρευνα του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αυστραλίας, τα άτομα που καταναλώνουν συχνά σκόρδο αρρωσταίνουν σχεδόν τις μισές ημέρες από εκείνους που δεν το προτιμούν καθόλου.
Via
μπάνιο με κρύο νερό, σκόρδο στο φαγητό και στους πολλούς φίλους. Συγκεκριμένα, όσοι
πίνουν ένα ή δύο ποτηράκια κόκκινο κρασί φαίνεται πως εκδηλώνουν λιγότερα προβλήματα υγείας, συγκριτικά με όσους δεν καταναλώνουν αλκοόλ.
Παράλληλα, όσοι δεν είναι επιρρεπείς στις ασθένειες κάνουν μπάνιο μερικά δευτερόλεπτα με κρύο νερό. Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, η μέθοδος αυτή βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει τη διάθεση.
Μάλιστα, σύμφωνα με μελέτη στην οποία συμμετείχαν κολυμβητές, η τακτική έκθεση σε παγωμένο νερό αυξάνει τα επίπεδα της γλουταθειόνης, ενός φυσικού αντιοξειδωτικού του οργανισμού που καταπολεμά τις ασθένειες.
Την ίδια ώρα, σημαντικό ρόλο φαίνεται πως παίζουν και οι φίλοι. Συγκεκριμένα, όσο περισσότερους φίλους έχετε τόσο λιγότερο κινδυνεύετε να αρρωστήσετε, καθώς η έλλειψή τους αυξάνει την πιθανότητα εμφράγματος κατά 50%.
Τέλος, όπως καταδεικνύει έρευνα του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αυστραλίας, τα άτομα που καταναλώνουν συχνά σκόρδο αρρωσταίνουν σχεδόν τις μισές ημέρες από εκείνους που δεν το προτιμούν καθόλου.
Via
from adieXodos.gr http://ift.tt/2s3TdIW
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου